Další dva zápasy juniorů v nadstavbě.

Další dva zápasy juniorů v nadstavbě.


SK Černošice  -  HC Střelci Jindřichův Hradec          9:5 ( 3:2, 3:0, 3:3 )

V pátek na ledě Černošic jsme hráli druhé kolo juniorské ligy. Utkání začalo pro nás dobře, po prvním gólu a gólu v oslabení jsme zřejmě usoudili, že máme utkání pod kontrolou a doslova jsme přestali hrát. Soupeř nejenže vyrovnal, ale do šatny nám přidal ještě jeden gól. Druhá třetina se rovnala katastrofě, neboť hned v první minutě jsme schytali ze dvou střel hned dva góly. Druhá třetina i přes výměnu gólmana nám gólově už nic nepřinesla. Snad jen na samém konci vyloučení gólmana. Bohužel v tu chvíli pro nás. Ve třetí třetině jsme sice 3 góly dali a postupně se vraceli do hry. Bohužel na konci jsme zase docela nesmyslně inkasovali. Páteční utkání se opravdu nepovedlo. 

góly: Bukovský (Štrobl, Zamazal), Svoboda, Makovec (Zamazal), Zamazal (Zamazal, Makovec), Zamazal (Makovec, Kovaříček)

 

HC Střelci Jindřichův Hradec  -  HC Tábor                5:7 ( 2:3, 2:2, 1:2 )

V neděli na domácím ledě jsme s týmem Tábora hráli o poznání lépe. Sice jsme pořád dotahovali, ale hra byla v celku vyrovnaná a šance na obou stranách. Kluci vždy po několika šancích vstřelili vytoužený gól a vyrovnali, avšak vzápětí inkasovali. A tak to  bylo do konce utkání. Našemu týmu rovněž nepodařilo v poslední desetiminutovce využít přesilovku 5 na 3 a ani závěrečn hra power play nepřinesla našemu týmu vyrovnání. Kluci, přestože prohráli, hráli dobře.  V pátek nás čeká domácí zápas s pražskou Kobrou a v neděli zápas v Kolíně.  

góly: Bukovský (Zamazal), Klípa (Punda), Makovec, Svoboda (Šimek), Klípa (Svoboda)

Partneři

Město Jindřichův Hradec Nadační fond rozvoje města Jindřichův Hradec Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Korint stavební spol. s r.o. PaP Bohemia s.r.o., Nová Bystřice Heckl AVE CZ odpadové hospodářství, s.r.o. B-Credit s.r.o. Jihočeský kraj Froda s.r.o. I. Kamenická obchodní a obchodní firma s.r.o. Advokátní kancelář Punda Iso Sklo RM-BAU