Domácí výhra juniorů v nadstavbě.

Domácí výhra juniorů v nadstavbě.


                                                  HC Střelci Jindřichův Hradec – SK Černošice     7:5 (2:2, 3:2, 2:1)

V neděli na domácím ledě jsme odehráli druhé kolo nadstavbové části regionální ligy juniorů. Začátek utkání se zrovna moc nepovedl, dva góly v úvodních minutách zrovna k dobré náladě na střídačce nepřispějí. Vzhledem k tomu, že jsme měli dost šancí, kluci do konce první třetiny stačili vyrovnat. Druhá třetina byla přes kopírák té první. Opět jsme dostali 2 góly, které jsme dorovnali a v závěru stačili dát jeden do šatny. Třetí třetina měla na obě strany to správné tempo, ani jeden tým neměl navrch. Nejprve po naší hrubé chybě přišlo černošické vyrovnání na 5:5, potom nastalo doslova peklo, neboť jsme nebyli schopni ani vystřídat a záchranou pro nás v uvozovkách bylo vyhození puku mimo kluziště, což pro nás znamenalo 2 minuty oslabení. Potom se už kluci opět dostali do tempa a následovala přesilovka na druhé straně, kterou jsme excelentním gólem využili a dostali se do vedení. Závěrem nezbývá než pochválit excelentní výkon gólmana Soukyho a klukům více elánu do bruslí, protože slovy trenéra " bez bruslení to prostě nepůjde". Všechny chyby byly tentokrát jen z toho, že nás soupeř pouze a jen přebruslil.  Jinak kluci tentokrát odehráli moc pěkné utkání, a nezbývá, než doufat, že další taková utkání s vítězným koncem budou následovat… Další utkání hrajeme v Táboře v pátek 10.2.

góly: 10. Kovaříček (Bukovský), 13. Jon (Zamazal, Šimek), 33. Svoboda (Kovaříček), 35. Mareš (Makovec), 40. Svoboda (Kovaříček), 52. Bukovský (Svoboda, Kovaříček), 58. Kovaříček (Klípa)

Partneři

Město Jindřichův Hradec Nadační fond rozvoje města Jindřichův Hradec Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Korint stavební spol. s r.o. PaP Bohemia s.r.o., Nová Bystřice Heckl AVE CZ odpadové hospodářství, s.r.o. B-Credit s.r.o. Jihočeský kraj Froda s.r.o. I. Kamenická obchodní a obchodní firma s.r.o. Advokátní kancelář Punda Iso Sklo RM-BAU