Muži prohráli v prodloužení.

Muži prohráli v prodloužení.


6. kolo KLM - JČK 22.10. 2022 

HC Střelci Jindřichův Hradec  -  TJ Knights Hluboká n. Vltavou      2:3p (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)

V rámci 6. kola Krajské ligy přivítali Střelci na domácím ledě Rytíře z Hluboké nad Vltavou. Viděli jsme dravý a zodpovědný hokej a to oboustranně. Ve 12. minutě se Rytíři ujali vedení. V 16. minutě vyslal zkušenější Štrait juniorskou dvojici na kruhy kde si Svoboda našel Bukovskýho a ten dává první gól Střelců a srovnává stav na1:1. Druhou třetinu se Střelci dostali ve 30. minutě do vedení 2:1. To Popelka s Koláčkem nabili Štraitovi a ten neminul. Tři minuty na to Hluboká vyrovnala. Třetí dějství bylo bez branek. Konec základní části ukazoval stav utkání 2:2 a tak následovalo prodloužení v jehož 4. minutě se za Váchovo záda trefil hlubocký Rákosník. Navíc ze zápasu odstoupil zraněný Štrait a Kubín. 

Do kabiny přišel spoluhráče pozdravit zraněný Michal Žouželka, který byl hospitalizován po srážce na ledě v  Českém Krumlově. Bohužel týmu oznámil konec kariéry, který mu doporučili lékaři. 

Michale, děkujeme Ti za práci, kterou jsi pro A-tým vynaložil v zápasech, při trénincích i v kabině a mimo ní. Přejeme Ti hodně štěstí a hlavně zdraví.

Góly a nahrávky: 16. Bukovský (F. Svoboda, Štrait), 30. Štrait (Koláček, Popelka)

HC Střelci: Vácha – Koláček, T. Kohút, Popelka, Punda, Ištvánik, J. Kocar ml.– Kubín, Gurka, J. Košťál, Štrait, Havelka,  Strnad, F. Svoboda, Bukovský, Zamazal

Partneři

Město Jindřichův Hradec Nadační fond rozvoje města Jindřichův Hradec Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Korint stavební spol. s r.o. PaP Bohemia s.r.o., Nová Bystřice Heckl AVE CZ odpadové hospodářství, s.r.o. B-Credit s.r.o. Jihočeský kraj Froda s.r.o. I. Kamenická obchodní a obchodní firma s.r.o. Advokátní kancelář Punda Iso Sklo RM-BAU