Střelci obsadili na Memoriálu Jana Marka 4. místo

Střelci obsadili na Memoriálu Jana Marka 4. místo


Na Memoriálu Jana Marka, odehraném minulý víkend, obsadili dorostenci HC Střelci 4. místo.

Konečné pořadí turnaje:

1. EC Red Bull Salzburg

2. HC Sparta Praha

3. HC Škoda Plzeň

4. HC Střelci Jindřichův Hradec

5. Banes Motor České Budějovice

Přestože Střelci na medaili letos nedosáhli, turnaj zakončili se vztyčenou hlavou - ve všech utkáních bojovali až do poslední sekundy a například k bodovému úspěchu se Spartou chyběla jen trocha pověstného štěstí. Sezónní základ mladého týmu byl posílen o hráče, kteří jsou odchovanci klubu, případně za Střelce nastupovali v uplynulch sezónách, tedy o hráče působící aktuálně již v jiných klubech: Vojta Beran, Filip Blažek, Jáchym Jaroš, Jirka Strachota, Václav Svoboda a Jonáš Tramba. Kvůli zranění nemohli do bojů zasáhnout Filip Kinter a Max Benda. Střelci si připsali dvojitý individuální úspěch - Jirka Strachota získal cenu pro nejužitečnějšího hráče turnaje a také Speciální cenu Jany Markové pro nejlepšího hráče.

Po posledním útkání Střelců zhodnotili přítomní trenéři (Petr Šachl, Petr Sviták a Zdeněk Ferda) turnajovou účast i celou sezónu. A pak došlo na emotivní chvíli - s hráči se rozloučil jejich trenér Petr Sviták = jejich starší kamarád Svity... A protože většině přítomných hráčů byl Svity průvodcem v průběhu značné části jejich dosavadní hokejové kariéry, ukápla i nějaká slza... Svity odchází na svoji další trenérskou štaci do Komety Brno. Takže Peťo, díky za všechno, ať se daří! A těšíme se na brzkou a častou viděnou...!

Partneři

Město Jindřichův Hradec Nadační fond rozvoje města Jindřichův Hradec Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Korint stavební spol. s r.o. PaP Bohemia s.r.o., Nová Bystřice Heckl AVE CZ odpadové hospodářství, s.r.o. B-Credit s.r.o. Jihočeský kraj Froda s.r.o. I. Kamenická obchodní a obchodní firma s.r.o. Advokátní kancelář Punda Iso Sklo RM-BAU