7. a 9. třída odehrála turnaj ve Vítkovicích.

7. a 9. třída odehrála turnaj ve Vítkovicích.


Mezi vánočními a novoročními svátky vyrazila společná výprava 9. a 7. třídy Střelců poměřit síly na turnaj do Vítkovic. 9. třídu čekali soupeři zvučných jmen - vrstevníci z hokejových velkoklubů HC Vítkovice Ridera, BK Mladá Boleslav a HC Slavia Praha. Po příjezdu do Ostravy všichni navštívili extraligové utkání HC Vítkovice Ridera - HC Olomouc. Hráči Střelců splnili předcházející slib a svým povzbuzováním podpořili domácí tým, za což sklidili uznání místních fanoušků, jejichž počet byl samozřejmě silně redukován platnými protikovidovými restrikcemi. Z důvodů marodky a zranění doplnili Střelci svůj tým o dva kamarády z jižních Čech;

sestava 9. třídy: Matyáš Gabriška, David Humhal, Aleš Benák, Vojtěch Beran, Filip Blažek, Vlastimil Blažek, Vojtěch Havelka, Adam Hirš, Jáchym Jaroš, Filip Kinter, Rostislav Krhánek, Štefan Krivoňák, Dominik Přech, Václav Svoboda, Jonáš Tramba, Ondřej Vomastek

středa 29.12.2021

HC Vítkovice Ridera - HC Střelci Jindřichův Hradec                          13:2 (4:0;8:0;1:2)

Respekt z domácích svazoval Střelcům nohy i ruce. Po 6 minutách vedly Vítkovice 4:0 a stav po ještě tragičtější 2. třetině věštil debakl velkých rozměrů. O přestávce před třetí třetinou promluvil trenér klukům do duše - mile, vlídně, zároveň ovšem nesmírně důrazně... Do závěrečné části zápasu nastoupil jiný tým se zcela jinou morálkou. O tom nakonec svědčí i skóre třetí třetiny.

HC Střelci Jindřichův Hradec - BK Mladá Boleslav                            5:4 (1:1;3:2;1:1)

Výkonem, kterým tým Střelců zakončil úvodní zápas, pokračoval od úvodních vteřin utkání s Mladou Boleslaví a po dvaceti vteřinách šel do vedení. Střelci v zápase jenom jednou prohrávali; půl minuty před koncem zápasu soupeř korigoval na 5:4, ale víc už nestihl.

čtvrtek 30.12.2021

HC Slavia Praha - HC Střelci Jindřichův Hradec                                 4:13 (1:5;1:6;2:2)

Slavia byla výborně disponována jak herně, tak fyzicky...

---

zápas o 3. místo:

HC Střelci Jindřichův Hradec - BK Mladá Boleslav                            3:6 (3:1;0:2;0:3)

Přes z pohledu Střelců slibnou první třetinu nakonec Boleslav v zápase zaslouženě zvítězila a obsadila tak v turnaji 3. místo.

Ikdyž nakonec kluci na 3. místo nedosáhli, zaslouží uznání za odehrané kompletní 4 zápasy ve 2 dnech a za cenný skalp soupeře z Mladé Boleslavi!

V zápase o vítězství v turnaji porazila Slavia Praha domácí tým 7:5. Výsledky všech zápasů jsou uvedeny na snímku tabulky turnaje.

Konečné pořadí turnaje:

  1. HC Slavia Praha
  2. HC Vítkovice Ridera
  3. BK Mladá Boleslav
  4. HC Střelci Jindřichův Hradec

 

V současně hraném turnaji 7. třídy obsadil tým HC Střelci 2 místo, když v souboji o vítězství prohrál s výběrem BK Stasa.

Jednotlivé zápasy Střelců - 7. třída:

BK STASA - HC Střelci Jindřichův Hradec                                            6:5

HC Střelci Jindřichův Hradec - HC VÍTKOVICE RIDERA                      5:4

HC Slavia Praha - HC Střelci Jindřichův Hradec                                   1:4

zápas o vítězství v turnaji:

HC STASA - HC Střelci Jindřichův Hradec                                            8:5

 

Konečné pořadí turnaje 7. tříd:

1.     HC STASA

2.     HC Střelci Jindřichův Hradec

3.     HC Vítkovice Ridera

4.     HC Slavia Praha

 

Kromě samotné fyzicky velmi náročné účasti obou týmů na prestižním turnaji byla třídenní akce pro hráče také krásnou sportovně společenskou událostí. Velký dík patří všem, kteří náš klub v souvislosti s přípravou a účastí ve Vítkovicích podpořili - především městu Jindřichův Hradec a také několika dalším podporovatelům z našeho okresu.

více fotografií najdete na odkazu: https://lucie-hokej-hcvitek.rajce.idnes.cz/Vanocni_turnaj_Ostrava_2021_-_JH

 

 

Partneři

Město Jindřichův Hradec Nadační fond rozvoje města Jindřichův Hradec Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Korint stavební spol. s r.o. PaP Bohemia s.r.o., Nová Bystřice Heckl AVE CZ odpadové hospodářství, s.r.o. B-Credit s.r.o. Jihočeský kraj Froda s.r.o. I. Kamenická obchodní a obchodní firma s.r.o. Advokátní kancelář Punda Iso Sklo RM-BAU