Aktuální informace z letní přípravy a trenérské změny.

Aktuální informace z letní přípravy a trenérské změny.


Již třetím týdnem pokračuje mladým Střelcům suchá příprava. Všichni pravidelně chodí na tréninky, které se odehrávají na zimním stadionu, tělocvičně, posilovně, hokejbalovém hřišti a fotbalovém hřišti Na Piketě a polykají tréninkové dávky ne moc oblíbené suché přípravy, která je ale nezbytně nutná pro získání fyzičky na sezonu zimní.

To samé platí i o našem A-týmu mužů, kteří se pravidelně v hojném počtu schází 3x týdně pod vedením nových trenérů Davida Šošovici a jeho asistenta Michala Gurky. Naši nejstarší hráči trénují na hokejbalovém hřišti na sídlišti Hvězdárna, na umělé trávě Na Piketě a také každé pondělí pod vedením kondiční trenérky Veroniky Šerglové v tělocvičně Raw gym.

Trenérské změny:

  • rádi bychom i touto cestou poděkovali našim dlouholetým trenérům A-týmu Vladimíru Reisnerovi a Robertu Procházkovi za dosavadní práci a starost u mužstva mužů. Právě tito dva trenéři se v sezóně 2024/2025 přesunou k důležitým mládežnickým kategoriím, které by měli mladé Střelce vychovávat pro seniorský hokej. Vláďa povede jako hlavní trenér tým juniorů a Robert bude zastávat pozici hlavního trenéra u mužstva dorostu. 
  • k mužstvu mužů se od týmu juniorů přesouvá David Šošovica a asistentem bude dlouholetý hráč Michal Gurka.
  • v mládežnických kategoriích dochází také k jedné velké změně. Do Komety Brno po 10 letech v našem klubu odchází Petr Sviták, kterému přejeme hodně štěstí a sportovních úspěchů a děkujeme mu za dosavadní práci pro náš klub. Jeho trenérský post v mládežnických kategoriích nahradí dosavadní hráč A- týmu Filip Šimek.

 

Partneři

Město Jindřichův Hradec Nadační fond rozvoje města Jindřichův Hradec Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Korint stavební spol. s r.o. PaP Bohemia s.r.o., Nová Bystřice Heckl AVE CZ odpadové hospodářství, s.r.o. B-Credit s.r.o. Jihočeský kraj Froda s.r.o. I. Kamenická obchodní a obchodní firma s.r.o. Advokátní kancelář Punda Iso Sklo RM-BAU