Dvě výhry juniorů o víkendu.

Dvě výhry juniorů o víkendu.


O minulém víkendu jsme odehráli dva zápasy. A to s týmem ledních medvědů Pelhřimov a v neděli s Rytíři z Vlašimi. Sobotní duel ve zkratce rozhodla první třetina, kdy jsme soupeřovu branku zasypali 4-mi góly. Zbytek utkání se prakticky již dohrával. V neděli jsme v počtu 11 hráčů vyrazili přes horu Blaník doslova cestou necestou do Vlašimi. Rytíři se s námi bili o každý puk a centimetr ledu. Skóre nakonec otevřeli oni, abychom obratem opět vyrovnali. Na začátku druhé třetiny proběhla „gólová výměna“ naopak, kdy jsme hned v úvodu zvýšili na 2:1, abychom za pár vteřin opět inkasovali. Třetí třetina byla jako na vodě. Nejprve jsme se vlastní vinou vyfaulovali na 4 minuty do oslabení. Za tu dobu jsme inkasovali dva góly. I přes dvougólové manko jsme dokázali vzápětí vyrovnat  a k tomu v posledních minutách zápasu přidat dva rozdílové góly. Kluci si doufám tento obrat budou pamatovat s tím, že hokej se hraje do poslední minuty. 

HC Střelci Jindřichův Hradec  -  HC Lední Medvědi Pelhřimov         7:2 ( 4:0, 2:1, 1:1 )

góly: 1. Zamazal (Šimek), 10. Elian (Zamazal, Zamazal), 15. Pártl (Slechan), 20. Zamazal, 24. Pártl (Zamazal, Zamazal), 30. Šíma (Urban, Slechan), 58. Šimek (Zamazal, Makovec) 

HC Rytíři Vlašim  -  HC Střelci Jindřichův Hradec                               4:6 ( 1:1, 1:1, 2:4 )

góly: Dijanovic (Šimek, Zamazal), 21. Zamazal (Šimek, Slechan), 53. Makovec, 54. Šimek (Zamazal), 56. Zamazal (Pártl, Šimek), 57. Zamazal (Šimek)

Partneři

Město Jindřichův Hradec Nadační fond rozvoje města Jindřichův Hradec Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Korint stavební spol. s r.o. PaP Bohemia s.r.o., Nová Bystřice Heckl AVE CZ odpadové hospodářství, s.r.o. B-Credit s.r.o. Jihočeský kraj Froda s.r.o. I. Kamenická obchodní a obchodní firma s.r.o. Advokátní kancelář Punda Iso Sklo RM-BAU