Hradečtí junioři.

Hradečtí junioři.


O minulém víkendu jsme dohráli poslední dva zápasy juniorské regionální nadstavbové části.  S týmy HC Kobra Praha a v neděli SC Marimex Kolín. Oba zápasy byly lidově řečeno stejné jako přes kopírák. Kluci hráli velmi dobře, jen nám nepadaly góly a nedokázali jsme soupeřovi chyby potrestat. Na rozdíl od nás soupeř ANO.  Přestože jsme obě utkání prohráli (1:3 a 1:6 ), kluci se nemají za co stydět. Hokej se hraje na góly a ty nám bohužel nepadaly.

Závěrem k ukončené sezoně: Družstvo hradeckých juniorů postoupilo na druhém postupovém místě do nadstavbové části mezi 6 nejlepších postupujících s ostatních skupin. Letošní nadstavbová část byla doslova nabita dobrými týmy, tudíž vše úplně jiné…  Kluci se postupně dostávali do tempa, velkým povzbuzením bylo vítězství nad HC Třemošná.  Nicméně i každé prohrané utkání nás posouvalo dopředu. Jak jsem zmínil, hokej je také o gólech a ty nám zrovna moc nepadaly.  

V dalším období nás čeká turnaj v Jablonci nad Nisou, přátelská utkání a turnaj ve Švédsku.  

 

Partneři

Město Jindřichův Hradec Nadační fond rozvoje města Jindřichův Hradec Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Korint stavební spol. s r.o. PaP Bohemia s.r.o., Nová Bystřice Heckl AVE CZ odpadové hospodářství, s.r.o. B-Credit s.r.o. Jihočeský kraj Froda s.r.o. I. Kamenická obchodní a obchodní firma s.r.o. Advokátní kancelář Punda Iso Sklo RM-BAU