Skvělý zápas hradeckých JUNIORŮ - Třemošná poražena.

Skvělý zápas hradeckých JUNIORŮ - Třemošná poražena.


HC Střelci Jindřichův Hradec  -  SC Marimex Kolín     4:5 po s.n. ( 1:3, 1:1, 2:0 )

Během posledních dnů jsme odehráli další dva duely nadstavbové části. Ve čtvrtek s týmem s Kolína a v neděli s dosud v letošní sezoně neporaženým týmem HC Třemošná.  Zápas ve čtvrtek s Kolínem začal velmi vlažně na obou stranách. Trenéři obou týmů kroutili hlavami, co se to s kluky „děje“. Očividně se nikomu nechtělo a naši kluci se tomu ještě doslova přizpůsobili. Bohužel pro nás první třetina skončila 1:3. V dalších třetinách jsme už jen dotahovali a jen se štěstím se podařilo ze stavu 2:4 vyrovnat a dotáhnout utkání do samostatných nájezdů. V nich jsme dali jen jeden gól a kozlové oprávněně vyhráli 4:5 (SN).

Góly: 11. Sedlačík (Vylít, Zamazal), 22. Sedlačík (Makovec), 53. Kovaříček (Klípa), 57. Zamazal

 

HC Střelci Jindřichův Hradec  -  HC Meteor Třemošná     4:3 ( 1:2, 2:0, 1:1 )

V neděli jsme nastoupili na led proti HC Třemošná, týmem majícím ve svém kádru řadu hráčů s extraligovými zkušenostmi z mládežnických kategorií, týmem dosud neporazitelně dominujícím v základní i nadstavbové skupině. Utkání začalo ve vysokém tempu na obě strany. Kluci jako vyměnění nejenže tentokrát „stíhali“, ale rvali se doslova o každý puk. Využili každou příležitost ke střelbě a nevymýšleli žádné kličky. Byli jsme to my, kdo tentokrát otevřel skóre. Do šatny jsme přesto odcházeli s jednogólovým mankem. Ve druhé třetině jsme dokázali obrátit skóre v náš prospěch a ve třetí se tlaku soupeře ubránit a ještě přidat jeden gól.  Kluci odehráli utkání, ve kterém nejen odčinili prohru s Kolínem, ale porazili soupeře, se kterým se to vůbec nečekalo. Zvlášť musím vyzdvihnout výkon gólmana Soukyho, který tým držel nad ledem a vychytal doslova nemožné. Kluci se celý zápas drželi pokynů trenérů, hráli 60 minut jako tým, bez výrazných chyb, nechali na ledě vše a nakonec to byli právě HC Střelci, kteří jako první tým v letošní sezóně Západočechy porazili.

Góly: 3. Bukovský (Svoboda), 22. Makovec (Zamazal, Šimek), 32. Bukovský (Zamazal, Šimek), 53. Zamazal (Bukovský, Svoboda)

Partneři

Město Jindřichův Hradec Nadační fond rozvoje města Jindřichův Hradec Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Korint stavební spol. s r.o. PaP Bohemia s.r.o., Nová Bystřice Heckl AVE CZ odpadové hospodářství, s.r.o. B-Credit s.r.o. Jihočeský kraj Froda s.r.o. I. Kamenická obchodní a obchodní firma s.r.o. Advokátní kancelář Punda Iso Sklo RM-BAU