Soustředění mladých francouzských hokejistů.

Soustředění mladých francouzských hokejistů.


V termínu od 23.10 do 28.10. navštívili náš klub mladí hokejisté ve věku 8-10 let ( ročníky narození 2012-2014 ) z francouzského týmu "Bouquetins HCMP" - www.hcmp-bouquetins.com - Hockey Coourchevel Meribel Pralognan. Tento klub se nachází ve francouzských Savojských Alpách nad městem Albertvill ( proběhly zde ZOH 1992 ). Cílem zájezdu bylo poznání české hokejové kultury, Jindřichova Hradce a České republiky a proto ve spolupráci s klubem HC Střelci Jindřichův Hradec, došlo k zorganizování 6-denního soustředění. Děti během soustředění měly ranní a odpolední tréninky pod trenérským dohledem trenérů z našeho klubu. Odpolední tréninky byly navíc o to zajímavější, že došlo ke společnému trénování našich dětí společně s dětmi z Francie. Francouzští hráči měli soustředění zpestřené přátelskými zápasy v německém Garmisch-Partenkirchenu, Soběslavi a samozřejmě s domácími Střelci.

Tímto bychom chtěli hlavně poděkovat spoluorganizátorovi celé akce z našeho klubu Christianovi Elianovi a dále všem trenérům, kteří se podíleli na trénování a úspěšném zvládnutí celé akce P. Šachlovi, P. Svitákovi a V. Reisnerovi a T. Kubešovi.

Partneři

Město Jindřichův Hradec Nadační fond rozvoje města Jindřichův Hradec Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Korint stavební spol. s r.o. PaP Bohemia s.r.o., Nová Bystřice Heckl AVE CZ odpadové hospodářství, s.r.o. B-Credit s.r.o. Jihočeský kraj Froda s.r.o. I. Kamenická obchodní a obchodní firma s.r.o. Advokátní kancelář Punda Iso Sklo RM-BAU