Výhra a prohra juniorů.

Výhra a prohra juniorů.


O minulém víkendu jsme na domácím ledě odehráli dva zápasy regionální juniorské ligy. A sice v sobotu s týmem HC Spartak Soběslav a v neděli s dudáky ze Strakonic. Sobotní utkání začalo opatrně na obou stranách, s tím rozdílem, že jasné gólovky jsme ani jednou neproměnili a soupeři se podařilo dvakrát zavést puk až do naší sítě. Druhá a třetí třetina byla téměř ve stejném duchu jako ta první. Nám se podařilo překonat soupeře až ve třetí třetině a to jenom jednou. Celkový výsledek 1:3 jasně hovoří o tom, že výsledek rozhodují góly a to se nám tentokrát opravdu nepovedlo. 

V neděli, poučeni ze sobotního utkání, kluci na soupeře doslova vlítli. Po minulé domácí prohře se Strakonicemi, byla motivace o to větší. Výsledek  3:0 a 5:0 ve druhé třetině tomu jasně odpovídá. Třetí třetina byla spíše ve znamení dohrání utkání. Výsledek 9:1 je malou záplatou na nepovedené sobotní utkání.

O víkendu v neděli odpoledne hrajeme v Pelhřimově s Ledními medvědy.

 

HC Střelci JIndřichův Hradec  -  OLH Spartak Soběslav               1:3 ( 0:2, 0:1, 1:0 )

56. Zamazal (Šimek, Slechan) 

 

HC Střelci JIndřichův Hradec  -  HC Strakonice                             9:1 ( 3:0, 5:0, 1:1 )

5. Slechan (Jon, Zamazal), 7. Zamazal (Šimek), 17. Zamazal (Slechan), 26. Urban (Winkler, Zamazal), 27. Šimek (Slechan), 27. Makovec (Dijanovic, Slechan), 35. Makovec (Šimek, Slechan), 37. Zamazal (Kolací, Slechan), 55. Urban (Šimek, Slechan)

 

Partneři

Město Jindřichův Hradec Nadační fond rozvoje města Jindřichův Hradec Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Korint stavební spol. s r.o. PaP Bohemia s.r.o., Nová Bystřice Heckl AVE CZ odpadové hospodářství, s.r.o. B-Credit s.r.o. Jihočeský kraj Froda s.r.o. I. Kamenická obchodní a obchodní firma s.r.o. Advokátní kancelář Punda Iso Sklo RM-BAU